Concurs foto cu premii: „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”!

0
351

În ajunul SĂRBĂTORILOR PASCALE, pentru crearea în casele noastre a atmosferei irepetabile a ÎNVIERII, redacția ziarului Observatorul de Nord organizează un CONCURS FOTO de încondeiere a ouălor, cu genericul „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”!

 OPORTUNITATEA CONCURSULUI:
Mulți dintre Dumneavoastră ați transformat într-o adevărată artă ceea ce înseamnă vopsitul ouălor, lipirea unor autocolante, utilizarea unor tehnici autentice de folosire a diferitelor frunzulițe ce rămân imprimate pe vopsea, pictarea și încondeierea ouălor. Or, despre măiestria Dvs. trebuie să cunoască cât mai multă lume!

 CINE POATE PARTICIPA LA CONCURS?
La Concurs pot participa toți doritorii, de la mic la mare!

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?
Nimic mai mult decât să vă etalați măiestria și să prezentați ouăle vopsite, încondeiate, ornamentate și decorate cum numai Dvs. știți!

CUM PUTEȚI PARTICIPA LA CONCURS?
Trimiteți o poză care prezintă procesul de vopsire (încondeiere, pictate, ornamentare, decorare) a ouălor și o poză cu produsul finit pe adresa electronica — odn.soroca@gmail.com, cu mențiunea CONCURS! Pozele trebuie să fie însoțite de numele, prenumele, numărul de telefon al unei persoane adulte.

CUM VOR FI DESEMNAȚI ÎNVINGĂTORII ȘI PREMIANȚII?
Toate pozele primite vor fi publicate pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord în ordinea în care vor veni pe e-mail. Primele TREI fotografii care vor acumula cele mai multe like-uri vor fi premiate de partenerii concursului — BISERICA „SFINȚII MARTIRI BRÂNCOVENI” și meșterul popular în împletitul loziei, LIDIA MANEA.

CÂT TIMP AI LA DISPOZIȚIE?
În perioada 14 aprilie — 10 mai, aveți timp să realizați cele mai frumoase și originale ouă de Paști și să vă înregistrați în concurs. Pe data de 11 mai facem totalurile!

Atenție! Cu cât mai repede te înscrii în concurs, cu atât mai multe șanse de câștig ai! Abia așteptăm să vedem lucrările Dvs. și să descoperim cele mai frumoase modele de ouă vopsite/pictate, ornamentate/decorate!

Vă dorim succes tuturor!

Articolul precedentVineri, 16 aprilie, Consiliul raional Soroca organizează audieri publice
Articolul următorElevii CTAS, Victor Cenușă și Vladislav Râbac, au primit Premiul mare pentru lucrarea în domeniul inginerie şi activități inginerești
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.