Concurs cu premii: răspunde corect la a treia întrebare și câștigă un bilet la spectacolul Orchestrei „Lăutarii” de la Soroca!

0
321

Marți, 21 decembrie 2021, Orchestra Națională „Lăutarii” vine la Soroca cu un spectacol de sărbătoare. Dirijorul Nicolae Botgros și lăutarii săi va fi însoțit de Nicolae Ciubotaru, Ioana Căpraru, Lilia Roșca și Tatiana Jacot.

Spectacolul va avea loc la Palatul de Cultură din Soroca, de la ora 17:30. Pentru a susține artiștii îndrăgiți vă îndemnăm să procurați bilete la spectacol, de la Palatul de Cultură.

Organizatorii împreună cu redacția „Observatorul de Nord”, vă invită să participați la un concurs în care se pun la bătaie 5 bilete la acest spectacol. Condițiile de participare sunt simple:

*Pentru a te înscrie la concurs, trebuie să devii membru al canalului nostru pe Telegram – t.me/ObservatorulMD, unde vom publica zilnic câte o întrebare.

*Publică ÎN COMENTARII, la această postare de pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord, răspunsul corect.

*Invită-ți prietenii să voteze răspunsul tău cu un LIKE.

Zilnic vom oferi câte un bilet persoanei care va răspunde corect și va aduna cele mai multe like-uri. La întrebarea de ieri, cele mai multe like-uri la răspunsul corect au fost adunate de Alexandra Sprinceana, care a câștigat unul dintre biletele puse în joc.

Atenție! Cine a câștigat un bilet, nu mai poate participa la concursul pentru celelalte bilete.

Deci, intră acum pe t.me/ObservatorulMD și așteaptă întrebarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.