Concurs cu premii pentru elevii claselor V-XII

0
282

Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței lansează un concurs  pentru elevii claselor V-XII, cu tematica : ’’Protecția Consumatorilor în Culori ’’. Cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Potrivit unui comunicat emis de agenție, scopul concursului este de a promova importanța respectării drepturilor consumatorilor, stimulând și valorificând potențialul creativ al copiilor.

Desenele care ilustrează tematica anunțată pot fi expediate la adresa: mun. Chișinău , str. V. Alecsandri, 78, în perioada  1-30 noiembrie 2019. Lucrările trebuie să conțină, de asemenea, numele, prenumele, localitatea, școala și clasa autorului, precum și un telefon de contact.

12 cele mai  reușite lucrări vor fi premiate cu câte un set care conține: cană-termos și umbrelă personalizate, rechizite, card de memorie 32 Gb, geantă textilă pentru cumpărături, premiu – surpriză.

Expoziția lucrărilor și festivitatea de premiere va avea loc la 18 decembrie, la sediul Agenției Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței din Chișinău.

Pentru informații suplimentare, apelați la numărul de telefon: 501-922-929.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.