Comuna Vărăncău, satele Cosăuți, Mălcăuți și Zastânca pentru Maia Sandu, comuna Pîrlița și satul Șolcani pentru Violeta Ivanov, restul cu Igor Dodon

0
3436

Rezultatele la nivel local la primul tur al alegerilor prezidențiale nu au prea uimit pe nimeni. Și totuși ar fi bine să vedem cine și pe cine a ales, sau mai degrabă ce localitate și pe cine a votat, așa ca să rămână și pentru istorie. 

Majoritatea absolută a localităților din raion au dat cele mai multe voturi pentru Igor Dodon, satele Vărăncău, Slobozia Cremene, Slobozia Vărăncău, Cosăuți, Zastânca și Mălcăuți (în acest sat a primit la fel de multe voturi și Renato Usatîi) au ales-o pe Maia Sandu, iar satele Pîrlița, Vanțina și Șolcani au optat în special pentru Violeta Ivanov.Tabel adaptat, informațiile ne-au fost puse la dispoziție de Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Soroca nr. 29 până a fi transmise Consiliului Electoral Central din Chișinău.


Articolul precedentSemințele de floarea soarelui – mai scumpă cu 50 la sută, uleiul – mai scump cu 15 la sută
Articolul următorCEC a anunțat rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.