Colaboratorii Inspectoratului de Poliție Soroca desfășoară activități de informare în instituțiile de învățământ

0
90
 Polițiștii Inspectoratului de Poliție Soroca au desfășurat activități de informare și sensibilizare la adresa elevilor din mai multe unități de învățământ din raionul Soroca, cu tematica “Un pieton informat – un pieton protejat”.
  Totodată, în cadrul acestor acțiuni, s-au abordat subiecte precum “Bullying-ul în instituțiile de învățământ”, “Fiecare faptă își are consecința sa”, “Adolescența și viciile din societatea contemporană”.
 Elevilor li s-a atras atenția asupra responsabilității contravenționale și penale pe care o poartă odată cu împlinirea vârstei la care pot fi atrași la răspundere pentru faptele lor. De asemenea, aceștia au fost informați că, chiar dacă nu au vârsta răspunderii penale sau contravenționale, părinții sau persoanele în grija cărora se află vor fi cei care vor răspunde pentru faptele lor.
 Scopul acestor activități a fost acela de a educa tinerii în privința responsabilității lor în societate, de a-i sensibiliza asupra consecințelor acțiunilor lor și de a-i informa cu privire la importanța respectării legii și a regulilor de siguranță. (SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)

Articolul precedentFuneraliile liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi şi ceremonia de adio vor avea loc pe 1 martie, la Moscova
Articolul următorPreședintele raionului Florești, Vasile Tâltu, a refuzat mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.