CNAS finanţează indemnizaţiile adresate familiilor cu copii

0
88

   Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost finanțată plata indemnizațiilor unice la naștere, indemnizațiilor pentru creșterea/îngrijirea copilului, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni, indemnizațiilor paternale, în valoare totală de 25 milioane lei.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la orice oficiu poştal din ţară sau la instituţia bancară unde sunt deserviţi, doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Pentru a fi la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să ne urmăriți pagina oficială  www.cnas.gov.md  și conturile   pe Telegram, Facebook și Instagram.  De asemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară. (SURSA: cnas.gov.md)  Foto. BZI


Articolul precedentBuruienile din cereale: există o soluție rapidă? / PUBLICITATE
Articolul următorȘapte mituri despre integrarea în Uniunea Europeană
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.