Cine este vedeta condamnată după ce a mituit doi polițiști?

0
413

Cântăreața Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității. Judecătorii au găsit-o vinovată, în primă instanță, pentru dare de mită. Anul trecut, în luna februarie, Lidia Buble a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție. Ca să nu fie testată cu etilotestul și amendată le-a oferit agenților 900 de lei. Era perioada în care șoferii aveau nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a circula pe timpul nopții.

Pentru că nu avea declarația, Lidia Buble și-a sunat un prieten, care a sfătuit-o să îi mituiască pe polițiști. Procurorii au ajuns la artistă după ce au interceptat telefonul bărbatului, care era suspect într-un alt dosar.

 sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti. Mai mult, va trebui să se prezinte la serviciul de Probațiune, să anunțe orice deplasare care depășește cinci zile și să comunice schimbarea locului de muncă. Decizia nu este definitivă. Cei doi agenţi de poliţie care au oprit-o pe artistă au fost trimişi şi ei în judecată, pentru luare de mită.

sursa: www.digifm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.