Cer condiții decente în grădiniță pentru copiii lor (FOTO)

1
55

Un grup de părinți însoțiți de copiii lor care frecventează grădinița nr. 6 din orașul Soroca, au protestat astăzi la primărie. Sorocenii s-au arătat nemulțumiți  de condițiile deplorabile în care se află instituția, mai cu seamă blocurile sanitare.

Potrivit părinților, recent, ei au fost anunțaţi că, în urma unei verificări, Centrul de Sănătate Publică interzice activitatea instituției, până la înlăturarea problemelor, printre care umiditatea, lipsa electricității în mai multe spații, probleme de aprovizionare cu apă a instituției, alte condiții necorespunzătoare…

Directoarea Instituției și părinții au mers la primărie, unde au avut o discuție cu autoritățile. Sorocenii au cerut implicarea APL și soluționarea cât mai rapidă a problemelor.

Viceprimarii orașului au menționat că nu au suficiente surse pentru înlăturarea tuturor neajunsurilor și reparația capitală a grădiniței, dar au promis să caute soluții. Ei  îndreptat acele spre consilierii, care, potrivit lor, au de gând să repartizeze egal 700 mii lei din bugetul local, destinați grădinițelor, pe când unii aleși locali și părinții care protestează, sunt de părere că acești bani trebuie oferiți grădinițelor care au cele mai mari și mai stringente necesități.

Vom reveni cu detalii.

 

1 COMENTARIU

  1. In primul rind bravo parinti !!!!!!!!!Numai asa se rezolva problemele trebuia un demers inscris .V-ati convins ce conducere avem platim persoane care nu stau la locul de munca ,Anul acesta au 47 000 000 lei buget ,daca ar fi corect administrati ar ajunge si pentru gradinitele din sate .Nu va lasati maguliti.Cetatenii platesc si mentin angajati in Primarie ca sa le rezolve problemele si sa le creeze conditii de trai mai bune ,daca nu au capacitati trebuie schimbati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.