Ce ne prezice pentru anii viitori astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19?

0
461

  O astroloagă din Marea Britanie, care a prezis în mod corect apariția unei pandemii anul acesta, a făcut o nouă serie de predicții pentru următorii ani, scrie Daily Mail. În luna februarie, Jessica Adams, 56 de ani, și-a transformat radical stilul de viață. Și-a înjumătățit orele de lucru, și-a anulat toate evenimentele și întâlnirile pe care le avea notate în calendar și și-a abandonat locuința din Londra pentru a se muta în Tasmania, unde locuiește și acum alături de doi câini și o găină. „Știam că va veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, a povestit ea. Cu un an în urmă, Jessica și-a avertizat cei trei milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare că lumea va fi lovită de un virus, oferind și o dată cheie — 10 ianuarie 2020 — care s-a dovedit a fi chiar ziua în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19. „Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a declarat ea.

Pentru următorii ani, astroloaga Jessica Adams prezice următoarele:

PANDEMIE: Nu va exista un vaccin împotriva Covid-19. Vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întâmplat cu SIDA.

BREXIT — Ultima săptămână din ianuarie 2021 va fi critică. Brexit-ul va arunca Marea Britanie unde era în urmă cu 2.000 de ani, înainte de invazia Imperiului Roman. În câteva luni, țara se va împărți în patru entități distincte. Premierul Boris Johnson va amâna divorțul de UE deoarece și Italia va decide să părăsească Uniunea în 2021.

SCHIMBĂRILE CLIMATICE: Criza climatică se va încheia în 2026, iar activista Greta Thunberg va reveni la viața ei obișnuită.

TINERI: Începând cu anul 2023, tinerii din ziua de azi vor ajunge rapid la putere. Vom avea foarte mulți politicieni tineri care își vor îndeplini misiunea, aceea de a trata pe toată lumea în mod egal. Nu acceptă sexismul sau rasismul, nu sunt interesați de dragoste și sex, dar le pasă de prietenie și activism și vom fi uimiți de cât de repede se mișcă.

BANI ȘI INOVAȚII: Vor fi schimbări uriașe în economia globală. Va fi sfârșitul spălării banilor și a sistemelor economice corupte și putrede. Anul viitor vom avea inovații și invenții mai importante de câte cele pe care le-am văzut în ultimii ani.

CRĂCIUN 2020: Sezonul festiv va fi fantastic anul acesta. Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului — vedem cicluri pe care nu le-am mai văzut de decenii. Va fi vorba despre prietenie și siguranță globală.

Articolul precedentUnde a întâlnit-o Nicolae Bulat pe Valentina, viitoarea sa soție?
Articolul următorAngela Mușenco: Școala trebuie să creeze așa condiții ca toți copiii să fie considerați meritoși
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.