Cazinoul i-a luat viața unui adolescent de 16 ani. Iată ce a scris în biletul de adio

0
2730

Adolescentul care s-a aruncat în gol,  de pe o clădire din Ialoveni, ar fi lăsat un mesaj de adio cu ultima sa dorință, pe rețelele de socializare. „Vreau ca voi să aveți ceea ce nu am avut eu – împlinire și fericire, dar cazinoul a luat ce am eu mai de preț, viața”, ar fi scris băiatul disperat, transmite tv6.md

„Să vă amintiți cu drag de mine și să știți că orice început are un sfârșit, iar orice final are o istorie”, a fi scris minorul în mesajul său de adio.

”Vă iubesc pe toți și vă pup. În telefonul meu veți găsi totul. Parola este data, ziua și anul în care m-am cunoscut cu ultima și cea mai dragă persoană din viața mea”, ar fi menționat băiatul în mesaj.

 

 

Acesta ar fi lăsat și un mesaj, probabil persoanei iubite, în care a declarat că „vreau să știi că te-am iubit și te voi iubi chiar și atunci când nu voi mai fi, toate secretele și tainele le voi lua cu mine, nu-ți fă griji, te iubesc și mi-i dor”, ar fi adăugat adolescentul.

Un băiat de 16 ani a murit, după ce s-a aruncat în gol de pe o clădire din Ialoveni.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentColegiul „Mihai Eminescu” din Soroca se regăsește printre beneficiarii proiectului „Învățământul Superior din Moldova”
Articolul următorOlga Ciolacu a refuzat pensia Republicii Moldova. „M-au jignit, un scuipat enorm în ochi” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.