Care sunt argumentele primăriei Soroca pentru a scoate la licitație stația de canotaj și cele trei temelii cu terenul aferent? / VIDEO

0
1040

Primăria municipiului Soroca a organizat astăzi, 18 februarie 2022, consultări publice online în privința scoaterii la licitație a clădirii nefinisate de pe malul Nistrului, cunoscută în oraș și ca stația de canotaj, și a trei temelii, din preajma caselor sociale, cu terenul aferent.

Cu toate că autoritățile publice locale au invitat din timp cetățenii să participe la consultări publice, privind acest proiect de decizie ce urmează mai apoi să fie examinat la ședința Consiliului municipal Soroca, în discuție s-au implicat doar reprezentanții primăriei și a presei.

Menționăm că „Observatorul de Nord” a creat recent un sondaj pe site-ul nostru, în care întrebam sorocenii ce ar trebui să facă cu această clădire Primăria Soroca?, cei 198 de oameni care au acceptat să participe la sondaj au votat astfel: Să creeze un complex sportiv polivalent pentru cetățeni – 41%, Să creeze un centru pentru recreerea și dezvoltarea tinerilor (cu echipamente în interior și în curte, jocuri, disco, etc) – 39%, Să o vândă (așa cum și-a propus) – 9%, Să creeze un birou turistic de promovare a atracțiilor din Soroca – 6%, Să creeze un Muzeu al Nistrului – 5%.

CITIȚI ȘI:

Primăria Soroca scoate la licitație clădirea nefinisată a stației de canotaj

Primăria Soroca scoate la licitație trei temelii pentru blocuri locative și terenul aferent, din preajma caselor sociale


Articolul precedentGranturile europene ambiționează tinerii din Moldova să creeze afaceri de succes acasă! / VIDEO
Articolul următorCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 17.02.2022 – 18.02.2022 / INFORGRAFIC
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.