Care este culoarea anului 2023. Institutul Pantone a ales o nuanţă îndrăzneaţă

0
173

Specialiștii de la institutul Pantone au anunțat care este culoarea anului 2023. Alegerea este una îndrăzneață, numită Viva Magenta, o combinație între albastru și roșu, descrisă de Jason Farago, critic la New York Times, „o nuanţă saturată aproape de fucsia, cu siguranţă nu organică, dar nici electrică”.

„Am ales această culoare pentru că am simţit că este o nuanţă neconvenţională pentru o perioadă neconvenţională, ceva care ne-ar putea prezenta o nouă viziune. Este o culoare care vibrează cu adevărat cu vervă şi vigoare, care demonstrează un nou semnal de putere, ceea ce este ceva de care avem cu toţii nevoie pentru un viitor mai optimist”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al institutului, pentru TIME.

Culoarea anului 2023 este „curajoasă, neînfricată, înfăţişează optimism şi bucurie – şi ştim că toţi avem mare nevoie de asta”, mai spune Eiseman.

Reprezentantul Pantone a adăugat că Viva Magenta este șansa revizitalizării şi reconectării cu istoria, imaginând în acelaşi timp un viitor mai luminos.

„Sperăm că simbolismul din această culoare va crea o lume dinamică ce încurajează experimentarea”, spune Eiseman.

sursa:playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentDe ce nu e bine să începi dieta de dimineață?
Articolul următor„Un călător în timp” susține că omenirea este la un an distanță de descoperirea unor specii ostile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.