Când și unde va veni Caravana Salvatorilor și Pompierilor la Soroca?

0
766

Sâmbătă, 25 decembrie 2021, Caravana Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova vine în municipiul Soroca. Mai multe autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare vor forma o coloană de tehnică specializată și vor aduce feeria sărbătorilor de Crăciun în Soroca.

La ora 18:00, coloana de autospeciale, însoțită de fanfara Inspectoratului General de Carabinieri, va intra în Piața Libertății din municipiul Soroca. In cadrul evenimentului, va fi organizat un concurs pentru cei mici, iar atmosfera de sărbătoare o vor crea ansamblurile artistice ale palatului de cultură.
 
Direcția Situații Excepționale din Soroca menționează că acesta este un eveniment în premieră în orașul nostru, la care sorocenii sunt așteptați cu drag.

Articolul precedentAtenție soroceni: o bătrânică a plecat de acasă și nu s-a mai întors, cine o vede este rugat să anunțe poliția!
Articolul următorViorica Gaja la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.