Campionii! Campionii! Fotbaliștii echipei U-13, antrenați de Marin Russu – cei mai buni de la nord!

1
1044

Până când echipele noastre de seniori încă mai bat la ușile performanței, juniorii și copiii de la Școala sportivă raională din Soroca au o evoluție meritorie, iar unii din ei chiar au gustat din plin din cupa victoriei. Exemplul cel mai elocvent este titlul de campioana a Nordului, obținut de echipa U-13, antrenată de Marin Russu.

După un an fotbalistic cu succes, tinerii soroceni au ocupat primul loc în una din cele două subgrupe din regiunea Nord și, în meciul decisiv, au învins la fel de puternica formație din Florești. Acum, picii de la U-13 vor concura cu alte 8 echipe, reprezentante din Centru, Est și Sud, pentru ca două cele mai bune să promoveze în elita fotbalului juvenil din Republica Moldova, unde se regăsesc echipe de tradiție, cum ar fi Zimbru sau Sheriff.

Iată componența echipei U-13, antrenate de Marin Russu (directorul Școlii sportive raionale, Vsevolod Gâtlan): PLEȘCA Vasile, ZABULICA Maxim, MELNIC Pavel, ANDREEV Artiom, BULGAC Dionisie, CIOBANU Dumitru, IRODOI Vlad, ȘTERBATE Augustin, ȘOIMU Adrian, BENZARI Spiru, POROMBAC Maxim, SOCHIRCĂ Andrei, MANOLIU Gabriel, MUNTEANU Daniel, SPOIALO Damian, POSTOLACHE Vladislav, CAPCELEA Ianoș, DUMBRAVĂ Alexandru, ȘESTACOV Nicu, SOTNICOV Cătălin! BRAVO!

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentConsilierii floreșteni au adoptat bugetul pentru anul 2023
Articolul următorSoția tânărului de 29 de ani, care a avut de suferit într-un accident din România, solicită ajutorul nostru
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine să menţionaţi cine de facto antrenează majoritatea din aceşti copii, mai sunt şi alţii antrenori care educă şi antrenează copiii care fac parte din această echipă, dar il coateţi în evidnţă pe acest mare(mic de fapt antrenor). Cineva munceşte, dar cineva işi face PR şi primeşte salariu din banii statului. Ar fi bine să-l intrebati pe dn Marin Rusu când în acest an a facut ultima dată antrenament cu copii sau macar prima data când a făcut şi dacă a facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.