Tipărirea buletinelor de vot pentru alegerea primarului de Zastânca deja a început

0
40

  Duminică, 29 mai, cetățenii din satul Zastânca vor fi chemați la Secțiile de votare pentru a alege primarul. Comisia Electorală Centrală deja a început tipărirea buletinelor de vot. 

  Pentru alegerea primarilor în opt localități urmează a fi tipărite, în total, 14.180 de buletine de vot. Buletinele se vor tipări pe hârtie opacă  de culoare roz, vor avea lungimea de 210 mm și lățimea de 140 mm.

Prețul unui buletin de vot pentru alegerea primarilor este de 0,89 lei, iar pentru alegerea consiliilor locale în unele localități este de 1,29 lei. Valoarea totală a tirajului buletinelor de vot pentru alegerile locale noi din 29 mai curent este de 22.843,41 de lei.

Articolul precedentProcurorii anticorupție au făcut demers privind arestul preventiv pentru 30 de zile, în privința lui Igor Dodon și cumnatului său
Articolul următorIlan Șor a rămas fără imunitate, inclusiv (și) cu voturile deputaților din Partidul „Șor”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.