“Brigada”: la Soroca a fost recreată atmosfera anilor ’90 / GALERIE FOTO

0
7708
foto: nikson.photography

Cinci tineri din Soroca – Nichita, Danu, Denis, Nicolae și Cătălin s-au gândit să recreeze atmosfera anilor ’90. Zis și făcut. Ideea a apărut spontan, atunci când au văzut provocarea unui fotograf, care făcea un concurs pe Instagram, pentru fotografierea gratuită a celei mai interesante idei.

Ideea lor a fost cea mai interesantă, iar împreună cu fotograful Nicu Tarchi au realizat-o. “Noi am încercat de două ori să recreem acel anturaj din anii ’90 și să căutăm o locație perfectă în Soroca, ne zice Nichita Cojocari, unul dintre băieții din imagine. Nici unul dintre noi nu a prins anii ’90 știm doar ce văzusem pe pozele părinților, din filme și internet. Dar acest fapt nu ne-a încurcat să refacem atmosfera. Din spuse știu că au fost niște ani grei, cu nuanțele lor”.

Un Opel îmbătrânit, o bâtă și un pistol (jucărie) au fost accesorii care au dat sarea și piperul în fotografii. Dar ce a ieșit, vedeți mai jos și singuri.  

 

 


Articolul precedentLa izvoarele înțelepciunii cu Ana Blandiana
Articolul următorLa careul de ultimul sunet cu gândul la protejarea naturii
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.