Bătut de doi tineri, un bărbat de 40 ani, din Soroca, a decedat la spital

0
1216

Au apărut noi detalii despre bărbatul de 40 de ani care a murit, după ce a fost bătut de doi tineri de 22 și 23 de ani în curtea unor blocuri de locuințe din Soroca. Persoane apropiate victimei au comunicat pentru Deschide.md că este vorba despre Sergiu B, un om de afaceri din orașul Soroca. Dânsul era proprietarul unui autoservice.

Acesta era căsătorit de aproape șase ani, iar împreună cu soția creșteau un băiețel  și erau în așteptarea celui de-al doilea copil. Cu banii câștigați din afacere, Sergiu B. nu doar își întreținea familia, dar inclusiv și pe părinții săi care ar fi bolnavi.

Cei care l-au cunoscut pe Sergiu B. îl caracterizează pe ca pe o persoană liniștită, neconflictuală și mereu săritor la nevoie. În seara de 4 noiembrie, când a fost bătut de către cei tineri, Sergiu B. se afla în curtea unui bloc de locuințe din oraș, împreună cu un cunoscut în vârstă de 29 de ani. Ultimul se juca cu o lanternă, când din greșeală i-ar fi orbit pe cei doi agresori de 22 și 23 de ani.

Aceștia s-au apropiat de amicul lui Sergiu B. și au început să se certe, iar Sergiu a încercat să aplaneze conflictul și să-și convingă cunoscutul să meargă acasă. Însă, cei doi tineri, crezând că Sergiu a fost cel care i-a orbit cu lanterna, l-au lovit cu pumnii în față.

El a căzut jos și s-a lovit cu capul de bordură și a rămas în stare de inconștiență. Dânsul a fost transportat la Spitalul raional din Soroca, iar ulterior transferat într-un spital din Chișinău, unde din nefericire medicii nu au putut să-i salveze viața, iar după 7 zile de la incident, Sergiu B. s-a stins pe patul de spital.

Cei doi tineri de 22 și 23 de ani, după incident au fost reținuți pentru 72 de ore, însă după expirarea acestora, au fost lăsați la libertate de către magistrații de la Judecătoria Soroca.


Articolul precedentMesaj din diasporă: “Doar pentru că l-a văzut pe Kirkorov este gata să își bage țara într-un rahat mai mare decât suntem!”
Articolul următorMesaj din diasporă: “Nouă ne pasă și vom merge la vot!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.