AUDIERI PUBLICE. Primăria întreabă: unde să fie amplasat un teren de joacă pentru copii?

4
371

În preajma zilelor de odihnă, la mai puțin de trei zile când planifică să asculte (sau vrea să pară așa) opiniile sorocenilor, primăria Soroca anunță desfășurarea audierilor publice. Subiectul îl constituie alegerea locului pentru amplasarea unui teren de joacă pentru copii, donat de Sectorul nr. 3 București, cu care recent municipiul Soroca a început o relație de colaborare.

Primăria municipiului Soroca, invită sorocenii, luni, 7 octombrie, ora 11.00, la audieri publice privind amplasarea unui teren de joacă pentru copii, donație pentru locuitorii municipiului din partea primăria Sectorului 3 București. Audierile publice vor avea loc în sala de ședințe a consiliului raional. Sunt așteptați toți doritorii, pentru a veni cu propuneri.„, se menționează în anunț.

Sperăm că ziua de luni și ora aleasă de autorități vor fi comode pentru sorocenii care au copilași și aceștia vor reuși să ajungă la eveniment, pentru a-și expune părerile, or mulți părinți sunt angajați și sunt șanse minime să participe la audieri. Asta dacă nu cumva, autoritățile publice locale au și hotărât deja unde vor amplasa acest teren, iar anunțul despre audieri publicat în preajma celor două zile de odihnă, când, se știe bine, activitatea pe rețelele sociale (unde e publicat anunțul) este foarte mică, nu este decât o formalitate, și nu o intenție serioasă de a cere și de a ține cont de opinia sorocenilor. Nu vrem să credem asta…

Nu vrem să credem nici că audierile publice (formale sau nu), vor fi urmate de o grabnică acțiune de montare a acestui teren de joacă, după care unii candidați să și-o atribuie drept merit în campania electorală, ce este în plină desfășurare.

Noi vă îndemnăm totuși să participați, poate chiar puteți influența o decizie în acest oraș.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.