Au fost premiați cei mai buni pedagogi din raionul Soroca ai anului 2021 / VIDEO

0
555

Cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, au fost prezentate totalurile concursului raional „Pedagogul Anului 2021”. Consiliul Raional Soroca și Direcția Învățământ i-au premiat pe cei mai buni pedagogi dintre cei buni. Învingătorii Concursului Raional „Pedagogul anului 2021” au fost felicitați și de conducerea Consiliului Raionului, la eveniment fiind prezent Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca.

Profesorii au mulțumit organizatorilor pentru posibilitatea oferită de a participa la acest concurs important pentru dascălii de la diferite trepte de educație. La etapa republicană au aplicat Ludmila Melinte, educatoare la Instituţia preşcolară numărul 1, din municipiul Soroca, Livia Fortună, învățătoare la Gimnaziul Schineni și Olga Ghergheligiu, profesoară la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din municipiul Soroca.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.