Atenţie, escroci!

0
22

În preajma sărbătorilor pascale sunt lansate mai multe campanii care au scopul de a-i ajuta pe cei nevoiaşi. Dar sunt totuşi şi din cei fără scrupule, care îi jecmănesc pe bătrânii singuratici. De exemplu, o femeie a intrat în gospodăria Varvarei Laduş din satul Zastânca şi sub pretextul că întocmeşte o listă cu persoanele care vor primi 4 metri steri de lemne şi produse alimentare a cerut 1000 de lei. Octogenara, care locuieşte de una singură, i-a dat banii, dar aşa şi nu a mai văzut bunurile promise.

Şi o bătrânică din satul Voloviţa a fost amăgită de o femeie necunoscută — aceasta i-a promis că va sta la ea la gazdă şi a “împrumutat” 2500 lei, spunându-i că trebuie să cumpere marfă şi-i va aduce şi ei produse alimentare. Dar s-a făcut nevăzută cu tot cu bani.

Aşa că fiţi vigilenţi şi nu uitaţi — campaniile pascale sunt făcute din donaţii şi nu trebuie să plătiţi nimic pentru ele!

Articolul precedent„Invazia” lebedelor la Soroca
Articolul următorCe se întâmplă la fosta staţie de epurare?! (II)
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.