Atenție, dacă ai bilet la meciul Sheriff-Manchester United: porțile stadionului se închid la ora 17:00

0
241

Cel mai așteptat meci al toamnei este tot mai aproape. Partida dintre Sheriff și Manchester United se va disputa joi seara pe stadionul Zimbru din Capitală. Cu această ocazie, Federația Națională de Fotbal a Moldovei vine câteva recomandări pentru suporterii care vor fi prezenți la meci, scrie publika.md

Astfel, pentru a evita îmbulzeala și a trece mai ușor filtrele de securitate suporterii trebuie să se prezinte la stadion cu cel puțin 2 ore înainte de startul partidei. Porțile stadionului Zimbru vor fi deschise de la ora 17:00.

Totodată, accesul la meci se va face doar în baza prezentării unui act de identitate original (buletin, permis de conducere sau certificat de naștere pentru persoanele minore).

Copiile sau fotografiile actelor nu vor fi acceptate. În zonele de acces, se prezintă documentul și biletul, astfel încât ofițerul de securitate de la intrare să poată vedea toate datele necesare.

Potrivit FMF, porțiunea de drum a bulevardului Dacia, de la strada Burebista până la strada  Cuza Vodă, din direcția Aeroport – Centru va fi zonă pietonală cu amplasarea porților de acces și control pentru suporteri.

Amintim că, partida dintre Sheriff și Manchester United se va disputa joi seara și va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la 19:45.

Foto: publika.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.