Astăzi, unul din cei mai de vază promotori ai valorilor naționale, soroceanul Pavel Gâscă, ar fi împlinit 100 de ani!

0
110

  Patru ani în urmă, pe data de 8 noiembrie 2018, a plecat dintre noi, într-o lume mai bună, unul din cei mai de vază promotori ai idealurilor naționale, unul din fruntașii mișcării de eliberare națională din Soroca, Pavel Gâscă.

A trăit o viață lungă și destoinică, a fost un tată și bunel exemplar, un prieten devotat cauzei românești, un stâlp al onoarei și demnității… În ziua când ar fi împlinit 100 de ani de la naștere, 8 noiembrie 2022, un grup de prieteni a mers la mormântul Lui, aducându-i un omagiu pe care l-a meritat cu prisosință. Veșnică să-i fie memoria celui care a fost Pavel Gâscă.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLa împlinirea a 65 de ani, a organizat Festivalul fotbalistic „Invită Canțâr Dumitru”
Articolul următorCetățeanul de Onoare al raionului Soroca, „Părintele Bucuriei”, Preotul Mihail Milea, a fost omagiat de ziua numelui /FOTO, VIDEO/
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.