Ascultați ce spun nemții și rușii despre coronavirus

0
96

Nemții știu ce să faci pentru a preveni infectarea cu coronavirus, iar rușii recomandă ce să facem dacă ne-am infectat.

Astfel, cancelarul german Angela Merkel a oferit recomandări despre una dintre cele mai simple și mai eficiente modalităţi de prevenire a infectării cu coronavirus, facând parte din lista de măsuri recomandate de guvernul german. Este vorba despre aerisirea constantă a încăperilor publice şi private, care ar putea fi una dintre cele mai ieftine și mai eficiente metode. Potrivit lui Die Zeit Martin Kriegel, inginer și expert la Universitatea Tehnică din Berlin, sunt dovezi potrivit cărora există o legătură clară între calitatea aerului din birouri şi numărul de zile în care angajații sunt bolnavi. De asemenea, miniștrii Educației din cele 16 landuri ale Germaniei s-au reunit recent pentru a discuta despre modalităţi în care trebuie aerisite clasele în şcoli. Potrivit oamenilor de ştiinţă, este importantă aerisirea încăperilor la fiecare 15-20 de minute, chiar şi atunci când sunt temperaturi scăzute.

Pe de altă parte, un savant rus, Victor Zuev, a explicat ce trebuie să evitați să faceți în cazul în care v-ați infectat cu noul coronavirus. Potrivit specialistului, principalul simptom al coronavirusului este lipsa mirosului. În același timp, medicul subliniază că acest lucru poate vorbi și despre gripă sau infecții respiratorii acute. „Acestea toate sunt virusuri pneumotrope care afectează sistemul respirator”, a explicat virologul.

Articolul precedentCe cred tinerii din Soroca despre cum ar trebui să fie un candidat bun la președinție? / VIDEO
Articolul următorAlegeri noi, vicii vechi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.