AO „Colaborare” a instalat un panou informativ pentru sporirea nivelului de informare

0
32

 

Pentru sporirea vizibilității și transparenței activităților proiectului „Eficientizare pentru buna educare”  și a finanțatorului, AO „Colaborare” a  instalat în incinta gimnaziului Cuconeștii Noi (Edineț) un panou informativ. Pe acest panou vor fi afișate cele mai reușite fotografii de la toate activitățile realizate în cadrul proiectului. Privind fotografia, fiecare profesor, elev, părinte, lucrător sau oaspete va afla Ce, Unde și Când a avut loc evenimentul redat în secvență. Panoul va spori nivelul de informare a populației și de promovare a proiectului și finanțatorului.

AO „Colaborare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Eficientizare pentru buna educare” în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, regiunea Nord.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED (SURSA: Asociația Obștească „Colaborare”)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentAflată pe locul 177 în lume, selecționata RM la fotbal, și-a aflat adversarii din preliminariile CM-2022
Articolul următorSoarta fostului stadion republican a fost pecetluită
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.