Antreprenorii din raion, invitați la dezbatere

0
19
Filiala Camera de Comert si Industrie Soroca

La 23 ianuarie va avea loc o dezbatere la care sunt invitați să participe toți agenții economici și reprezentanții mediului de afaceri din raionul Soroca. Sesiunea va începe la ora 10.00, în incinta filialei Camerei de Comerț și Industrie Soroca.

În cadrul evenimentului, (care va dura până la 2 ore), vor fi discutate următoarele subiecte: necesitățile de informare a mediului de afaceri despre Acordul de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA), sugestiile ce contribuie la valorificarea oportunităților oferite de DCFT și propunerile de depășire cu succes a potențialelor provocări legate de implementarea DCFTA.

Opiniile și necesitățile expuse de cei prezenți vor sta la baza dezvoltării unei ample campanii de informare și comunicare privind DCFTA.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Uniunii Europene „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA)” și va fi moderat de expertul în analize sociologice, Dumitru Slonovschi, cu susținerea reprezentanților CCI.

Proiectul respectiv va dezvolta, în următorii doi ani, o serie de activități de informare și comunicare pentru a spori înțelegerea Acordului de Asociere și a procesului de implementare a DCFTA la nivelul publicului larg și, mai ales, în rândul producătorilor și antreprenorilor din Republica Moldova.

Articolul precedentŞtire „Россия 1” despre fructele și legume exportate în UE și Rusia: jumătăți de adevăr și trunchierea declarațiilor
Articolul următorVântul viitorului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.