Antreprenorii din raion, invitați la dezbatere

0
19
Filiala Camera de Comert si Industrie Soroca

La 23 ianuarie va avea loc o dezbatere la care sunt invitați să participe toți agenții economici și reprezentanții mediului de afaceri din raionul Soroca. Sesiunea va începe la ora 10.00, în incinta filialei Camerei de Comerț și Industrie Soroca.

În cadrul evenimentului, (care va dura până la 2 ore), vor fi discutate următoarele subiecte: necesitățile de informare a mediului de afaceri despre Acordul de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA), sugestiile ce contribuie la valorificarea oportunităților oferite de DCFT și propunerile de depășire cu succes a potențialelor provocări legate de implementarea DCFTA.

Opiniile și necesitățile expuse de cei prezenți vor sta la baza dezvoltării unei ample campanii de informare și comunicare privind DCFTA.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Uniunii Europene „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA)” și va fi moderat de expertul în analize sociologice, Dumitru Slonovschi, cu susținerea reprezentanților CCI.

Proiectul respectiv va dezvolta, în următorii doi ani, o serie de activități de informare și comunicare pentru a spori înțelegerea Acordului de Asociere și a procesului de implementare a DCFTA la nivelul publicului larg și, mai ales, în rândul producătorilor și antreprenorilor din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.