Antreprenor: „La Estrada de vară din Soroca trebuie de făcut totul de la început” / VIDEO

0
485

Estrada de vară a raionului Soroca, care trebuia să devină o carte de vizită pentru noi, s-a transformat timp de aproape un deceniu în veceul principal al municipiului. Ceea ce urma să fie un loc de cultură, a devenit, datorită ignoranței, simbol al inculturii.

Despre ea am discutat cu Mircea Moldovan, antreprenorul care a realizat lucrările, acesta ne-a spus la emisiunea “Interviu cu soroceni”, opinia sa de ce a eșuat proiectul estradei.

Deși antreprenorul spune că nu a finalizat estrada de vară, anterior Victor Său, fostul președinte al Consiliului Raional Soroca a menționat pentru „Observatorul de Nord” că „pentru a ne convinge că banii nu au fost aruncaţi în vânt, este de-ajuns să facem o plimbare prin preajmă, ca să observăm că estrada trăieşte”.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentPăzea: Republica Moldova se va afla sub influența unui ciclon puternic
Articolul următorO persoană din opt, testate la COVID, a fost declarată infectată
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.