Angela Ciobanu – între scena Naționalului și Soroca din copilărie / VIDEO

0
1302

Soroceanca Angela Ciobanu, este o actriță îndrăgită de teatru și film, care deși joacă pe scena Teatrului Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău, o parte din sufletul ei rămâne totuși la noi, la Soroca. Artista Poporului Angela Ciobanu nu doar s-a născut la Soroca, aici a avut parte de câteva momente importante care i-au pecetluit destinul. La Colegiul de Arte din Soroca a făcut cunoștință cu viitorul soț, iar norocul ei a fost să aibă, ici colo, niște oameni care să o îndrume la timpul potrivit.

Prezența ei în spoturi, filme sau spectacole, este un indiciu că va fi o creație artistică de calitate. Actoria este vocația ei și ceea ce poate face mai bine. Dar calea până la recunoaștere nu a fost ușoară. A jucat zeci de roluri pe scenă sau în fața camerelor, și de fiecare dată, a reușit să rămână energică și alături de colegii ei să ne bucure cu replici artistice memorabile.


Articolul precedentVeniți la Teatrul Forum din Bădiceni: Învățați să recunoașteți știrile false
Articolul următorDe ce pisicile adoră să stea pe laptop sau tastatură: Explicațiile experților
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.