Alertă cu bombă și la nunta cu peste 10.000 de invitați, la care au cântat și surorile Osoianu

0
633

După cum am scris anterior, sâmbăta trecută s-a jucat „Nunta Anului” în România – liderul AUR, George Simion, și-a pus pirostriile și a luat-o de nevastă pe Ilinca (Munteanu), o frumoasă de 24 de ani care iubește dreptul și nu iubește să fie mediatizată.

Altfel, la ceremonie au participați peste 10.000 de persoane, care au participat la nuntă pe bază de brățară de acces precum la festival. Fericitul mire a declarat că a cheltuit personal ceva peste 12.000 de euro, la care s-au adăugat brânza de la Gigi Becali, în sumă de circa 20.000 de euro și berbecuții de la câțiva ciobani.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de artiști vestiți, printre care s-au numărat Sofia Vicoveanca de la Suceava sau surorile Osoianu de la Chișinău.

Și, cum se mai întâmplă în ultima vreme, chiar în timp ce George Simion și soția sa se aflau în timpul cununiei religioase, poliția a fost sesizată că urmează să se amplaseze o bombă chiar la nunta liderului AUR. Din fericire, ca și în celelalte cazuri, amenințarea s-a dovedit a fi falsă. (Din presa de la București)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.