Alertă cu bombă și la nunta cu peste 10.000 de invitați, la care au cântat și surorile Osoianu

0
670

După cum am scris anterior, sâmbăta trecută s-a jucat „Nunta Anului” în România – liderul AUR, George Simion, și-a pus pirostriile și a luat-o de nevastă pe Ilinca (Munteanu), o frumoasă de 24 de ani care iubește dreptul și nu iubește să fie mediatizată.

Altfel, la ceremonie au participați peste 10.000 de persoane, care au participat la nuntă pe bază de brățară de acces precum la festival. Fericitul mire a declarat că a cheltuit personal ceva peste 12.000 de euro, la care s-au adăugat brânza de la Gigi Becali, în sumă de circa 20.000 de euro și berbecuții de la câțiva ciobani.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de artiști vestiți, printre care s-au numărat Sofia Vicoveanca de la Suceava sau surorile Osoianu de la Chișinău.

Și, cum se mai întâmplă în ultima vreme, chiar în timp ce George Simion și soția sa se aflau în timpul cununiei religioase, poliția a fost sesizată că urmează să se amplaseze o bombă chiar la nunta liderului AUR. Din fericire, ca și în celelalte cazuri, amenințarea s-a dovedit a fi falsă. (Din presa de la București)

 

 

Articolul precedentSăptămâna începe cu o veste bună – pedagogii vor primi o îndemnizație unică de 3.000 de lei, pentru perioada rece a anului
Articolul următorLa Bădiceni, deținătorii de vehicule cu tracțiune animală, motocultoare și alte tipuri de tehnică agricolă au fost instructați de polițiști
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.