Ajutor de peste Prut – marca Rotary Club

0
133
Sursa Foto: Rotary Club Fălticeni

La 2 iulie 2022, Rotary Club Fălticeni  cu sprijinul Rotary Genève International au donat 120 000 lei către Rotary Club Soroca. Banii au fost folosiți pentru procurarea echipamentelor frigorifice și pentru gătit, care au fost transportate către tabăra pentru copii „La Dumbrava”, unde în prezent locuiesc refugiații ucraineni. Aceștia vor putea beneficia de toate obiectele cumpărate atâta timp, cât viețuiesc pe acel teritoriu.

Directorul taberei pentru copii „La Dumbrava”, Veaceslav Ursu, a menționat că este foarte mulțumit de echipamentele primite, în prezent sunt chiar o utilitate și o bucurie pentru refugiații stabiliți acolo. „In numărul echipamentelor procurate intră frigidere, aragaze cu șase ochiuri, cratițe, tigăi și multe alte bunuri pentru bucătărie”.
Rotary Club Soroca, este o organizație internațională non profit, care a fost extinsă la noi în 2019. Ei au fost implicați până în prezent în zeci de activități de caritate, inclusiv și în unele de dezvoltare socială a populației din Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.