Află cum îl poți ajuta pe un băiețel de nici 3 ani, care vrea să alerge dar nu poate

0
1411

Adrian, un băiețel de 2 ani și 10 luni, are șansă la o viață simplă cu toate momentele senine, iar pentru asta trebuie să fie operat în Germania. Din nefericire, părinții nu își pot permite să acopere cheltuielile, pentru că este nevoie de o sumă mare de bani.

La naștere, lui Adrian i-a fost depistată pseudartroză congenitală la tibia stânga (picior), transmite Știri.md. La trei luni i s-a rupt piciorul și a stat cu gipsul până la un anișor. Apoi a fost operat, i s-a pus un cui special, dar din păcate fără succes. După patru luni, cuiul a ieșit prin gips. Medicul din Chișinău i-a îndemnat pe părinți să caute peste hotare o opțiune pentru a opera copilul, acolo având mai multe șanse să se facă bine.

Adrian are nevoie de o operație cu tija telescopică. Era în plan să plece la Harikov, dar din cauza războiului e imposibil. A fost identificată o altă opțiune, în Germania, dar din păcate părinții lui Adrian nu au toată suma necesară. La 2 ani și 10 luni Adrian a început să facă primii pași, dar nu i se permite să meargă mult. La moment, Adrian poartă o orteză.

Părinții băiețelului fac un apel pentru oamenii cu suflet mare: „Sperăm din suflet și mă rog Domnului să putem ajunge la spital pentru ca Adrian să scape de dureri. Vă rog să fiți alături de noi și la acest drum!”

Donațiile pot fi efectuate prin intermediului link-ului.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentSfaturile nutriționiștilor: Cum repornim organismul după mesele de sărbători / VIDEO
Articolul următorCum arată cel mai îngust oraș din lume: Oamenii cred că e decor / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.