Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 3 martie 2024.

0
442

Berbec

Dacă ești singură și în cautarea unui partener, poate ar trebui să te organizezi și să ieși la întâlniri, măcar cu prietenii, pentru că nu se știe niciodată cine-ți apare în cale. Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, nu sunt excluse surprize sau răsturnări în planul relațiilor.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că este posibil să apară situații neprevăzute, care te vizează în mod direct. Ai grijă la imaginea ta și nu intra în conflicte, care te pot afecta pe termen lung!

Gemeni

Luna îți traversează casa relațiilor și-ți dorești o reconectare cu partenerul de cuplu, însă s-ar putea să ai parte de surprize neașteptate în planul sentimental. Venus, guvernatoarea casei iubirii, aventurilor, distracției și plăcerilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, este posibil să faci niște schimbări în planul relațional din cauza unor viziuni și credințe diferite.

Rac

Astăzi, Venus, în tranzit prin casa intereselor financiare, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, este posibil să apară unele schimbări în administrarea unor bani, o schimbare de plan.

Leu

Astăzi, Venus, astrul iubirii, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Este nevoie de mult calm în gestionarea situațiilor apărute brusc în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. Depășește provocările și caută soluțiile cele mai bune, astfel încât să nu rupi relațiile!

Fecioară

Astăzi, Venus, micul benefic, formează un aspect conflictual cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa credințelor și sistemului de valori. Ai niște nemulțumiri în sfera profesională și este nevoie să dai dovadă de mult calm în relațiile cu colegii. Prin urmare, te sfătuiești cu cineva apropiat cum să procedezi.

Balanță

Sectorul comunicării este afectat astăzi, așa că ai grijă ce și cum spui! Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin sectorul sentimental, formează un aspect conflictual cu Uranus, planeta imprevizibilului. Registrul astral anunță tensiuni în relație, așa că schimbă abordarea dacă vrei să nu apară o ruptură!

Scorpion

Ai grijă, astăzi, cum gestionezi treburile casnice, pentru că este posibil să apară discuții cu partenerul de cuplu, în cele mai multe cazuri inițiate de tine, în care să faci reproșuri! Venus formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că tensiunile pot să apară deodată, brusc și neașteptat.

Săgetător

Astăzi, Venus, în tranzit prin casa comunicării și interacționării cu ceilalți, formează un aspect conflictual cu Uranus, din casa muncii și sănătății. Prin urmare, te preocupă o situație la locul de muncă, care are legătură cu sarcinile sau activitățile profesionale, dar și cu relația cu unii dintre colegi cu care nu reușești să colaborezi într-un proiect.

Capricorn

Venus, micul benefic, formează, astăzi, un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. S-ar putea să faci eforturi să nu-ți exprimi direct sentimentele. Pe de altă parte, este posibilă și varianta în care ai parte de o supriză mare în planul sentimental, care-ți provoacă niște trăiri puternice.

Vărsător

Astăzi, odată cu formarea unui aspect tensionat dintre Venus, din casa personalității, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării și interacționării cu ceilalți, va fi nevoie să depășești o situație, care te nemulțumește în legătură cu casa sau relația cu unul dintre părinți. S-ar putea să ai nevoie și de niște bani pentru o reparație.

Pești

Astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin sectorul subconștientului și trecutului, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul interacționării cu ceilalți. Prin urmare, este posibil să traversezi o zi, în care să fii mai iritată și fără chef de vorbă. Te frământă o situație în planul sentimental și nu reușești să o rezolvi.

SURSA: perfecte.ro


Articolul precedentMeteo, 3 martie 2024: zi cu puțin soare și valori termice specifice perioadei
Articolul următorCurs valutar pentru 3 martie 2024: euro valorează 19 lei și 28 de bani, iar dolarul costă 17 lei și 8o de bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.