Află care sunt cele mai bănoase zodii și vezi dacă ești și tu printre ele

0
228

Cele mai bune zodii în afaceri pot fi găsite în fiecare an în topul milionarilor lumii. Ele știu cum să pună banii în mișcare, știu cum să negocieze, știu când să investească și când să vândă.  Conform Libertatea.ro sunt multe zodii bune în afaceri care ne surprind cu abilitățile lor financiare.

Unele zodii sunt înzestrate cu simțul banilor și au un fler deosebit când vine vorba de profituri. Cele mai bune zodii în afaceri sunt cele care se vor menține toată viața în top, fără să piardă și fără să facă compromisuri.

Iată ce spun clasamentele celor mai bogați oameni ai planetei, dar și ce spune zodiacul despre zodiile care știu cu adevărat să învârtă banii.

Cele mai bune zodii în afaceri. Ce spune topul miliardarilor!

Zodia Leu va fi mereu în topul zodiilor cu cei mai mulți miliardari ai lumii. Până de curând, au fost declarați cel puțin 14 miliardari care s-au născut în semnul Leului, între care Larry Ellison (fondatorul Oracle) sau faimosul creator de modă Yves Saint Laurent. Pe lângă Leu, în top 5 cele mai bune zodii în afaceri vom regăsi și semne astrale care sunt o surpriză în zodiacul miliardarilor. Un exemplu bun este zodia Balanței în care regăsim cel puțin 11 miliardari ai lumii, între care magnatul Warren Buffet. O surpriză este și zodia Berbecului, în care s-a născut fondatorul Google, Larry Page. Mulți Berbeci par dezinteresați de bani, cu toate acestea sunt foarte buni în afacerile unde riscul aduce cel mai mare profit. Nici zodia Vărsător nu pare să fie prea iscusită în afaceri, dar cel puțin 12 dintre miliardarii lumii sunt născuți în această zodie, între are magnatul Michael Bloomberg și fostul bachetbalist Michael Jordan.

Zodia Leu

Nativii Lei au o personalitate puternică, sunt ambițioși, iar ambițiile lor nu se rezumă doar la imaginea publică. Niciun Leu nu este mândru de el, dacă nu ajunge șef pe undeva. Iar cei mai mulți Lei cu adevărat ambițioși sunt cei care își dezvoltă propriile afaceri. Leii nu suportă să fie comandați și dirijați de alții. Lor le place să conducă, să dea ordine, să aibă subordonați și să fie ascultați orbește. Leii au spirit antreprenorial, se implică în mai multe afaceri deodată, știu cum și când să investească și cum să profite de slăbiciunile altora. Foarte puțini nativi din această zodie sunt săraci. Majoritatea au o viață prosperă, pentru că se pricep bine la afaceri, oricât de mari sau mici ar fi ele.

Zodia Balanță

În topul celor mai prospere zodii, care știu cum să profite de pe urma unor afaceri, se găsește și Balanța. În mod surprinzător, este o zodie înzestrată cu mult fler în ceea ce privește banii. Balanțele, chiar dacă par nehotărâte adesea în afacerile inimii, sunt foarte convingătoare și bătăioase în ceea ce privește cariera lor și afacerile pe care le dezvoltă. Balanțele sunt ambițioase încă din școală și sunt foarte buni diplomați și negociatori. De aceea, ele își croiesc din tinerețe drum către companii de succes, unde se implică în funcții de conducere. Multe dintre ele, după ce acumulează o experiență solidă, își deschid propriile afaceri, deoarece au un spirit antreprenorial avansat. La fel ca și Leii, Balanțele au spirit de lider, au o minte deschisă și profesistă, care le ajută în afaceri.

Zodia Berbec

Oricât ar părea de haotici și împrăștiați, Berbecii știu să facă bani. De multe ori câștigă tocmai acolo unde sunt riscurile cele mai mari. Nativii zodiei nu se mulțumesc cu puțin și au ambiția de a trăi în lux. Le place să își permită orice și să impresioneze. De aceea, sunt foarte ambițioși să facă bani și tot timpul se gândesc la diverse afaceri, intră în tot felul de combinații, vând și cumpără, repară și adună profit. Berbecii sunt buni la afaceri pentru că nu așteaptă niciodată să le pice ceva din cer. Ei vor căuta mereu diverse strategii, idei și proiecte din care pot face bani, dar mai ales din care pot dezvolta lucruri noi. Berbecii se plictisesc dacă lucrează toată viața ca simpli subordonați. Au nevoie, ca și Leii, de un post de unde pot conduce totul.

Zodia Capricorn

Nativii Capricorni nu au nevoie de imagine, funcții de conducere și mari afaceri pentru a fi bogați. Ei se mulțumesc cu afacerile mai mici, din care vin câștiguri bune în mod constant. De la un an la altul, nativul Capricorn adună tot mai mult, face avere, își răsfață copiii, își construiește case mari, schimbă mașini și cumpără tot felul de proprietăți. Un magazin la colțul străzii este tot ce are nevoie Capricornul pentru a face bani frumoși. Pentru că el știe cum să facă afaceri cu bani puțini din care se pot scoate profituri mari. Mulți Capricorni nici nu își afișează bunăstarea. Viața lor frumoasă este bine apărată de un zid înalt și de o discreție deplină. Dar toți sunt înzestrați cu fler pentru afaceri și se descurcă de minune!

Zodia Taur

Cum fac bani Taurii? Din orice. Nativul Taur este un fel de Midas care transformă în aur ideile de afaceri. Taurii se numără printre afaceriștii prudenți și discreți care fac mai mulți bani decât cei din jur pentru că știu cu cine să negocieze. Taurii un fler deosebit pentru proprietăți. Marile lor afaceri vor fi mereu legate de pământ, păduri, terenuri, agricultură, creșterea animalelor, dar și de comerțul cu bunuri alimentare. Foarte mulți Tauri renunță cu timpul la slujbele lor obișnuite și se implică în comerț, deschizând magazine, terase, restaurante, hoteluri. Ei se numără printre cele mai bune zodii în afaceri din zona turismului și a călătoriilor, pentru că sunt pasionați de turismul care oferă lux, calitate și relaxare.

Zodia Fecioară

Bine organizate, foarte atente la bani și sensibile la succesul altora, Fecioarele sunt bune la afaceri pentru că le place să ducă o viață lipsită de griji și să acumuleze averi pentru familie. Mulți nativi din această zodie sunt tentați să își deschidă propria afacere după vârsta de 40 sau 50 de ani, când deja au acumulat niște fonduri serioase. Alții știu cum să profite de pe urma proprietăților din familie și transformă în profit anumite moșteniri. Chiar dacă nu acumulează milioane, Fecioarele vor face mereu bani și sunt tentate în special de afacerile cu haine, cosmetice, bijuterii, valută, alimente, bunuri de larg consum. Fiecare nativ din Fecioară are un sâmbure de negustor în el, iar dacă știe cum să îl dezvolte, poate pune pe picioare afaceri de familie profitabile.

Sursa: Libertatea.ro

Articolul precedentMedicul-narcolog Ion Todirean despre dauna alcoolului și cum afectează organele / VIDEO
Articolul următorIonela Cernei: „Vreau să spun că nu pot să compar cu nimic senzația pe care o am atunci când gătesc ceva dulce”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.