Aceste drumuri din raionul Soroca vor să le renoveze autoritățile în 2023

0
556

La ședința extraordinară a Consiliului Raional Soroca convocată la 1 februarie 2023, unul din subiectele de pe ordinea de zi este aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Soroca pe anul 2023. Din nota informativă aflăm că pentru rераrаțiа și întreținerea drumurilor publice locale raionului Soroca îi revin în total 25280,00 mii lei, mijloacele financiare sunt destinate pentru întreținerea drumurilor în lungime totală de 204,86 km.

Printre drumurile ce pot fi reparate sau renovate, fie va continua lucrul la ele, sunt Redi Cereșnovăț – Voloave, Oclanda – Cremenciug, drumul de acces spre satul Slobozia-Cremene, Iarova – Balinți și drumul de acces spre Vasilcău, Trifăuți, Inundeni și Ruslanovca. Vedeți în fișierul PDF de mai jos informațiile complete la acest subiect.

File name : drumuri-2023.pdf

Articolul precedentZeci de soroceni au participat la campania de informare „Fii părinte informat, cunoaște-ți drepturile!” / VIDEO
Articolul următorȘi la Soroca a avut loc un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Victimelor Holocaustului / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.