A transformat o „ocupație de ocazie” într-o istorie de succes, inclusiv cu aportul Observatorului de Nord

0
423

Sergiu, un afacerist din municipiul Soroca, de câțiva ani a ales să fie alături de „Observatorul de Nord”. Datorită rubricii „Servicii”, bărbatul a devenit un furnizor stabil de publicitate, dat fiind faptul că acordă populației servicii de demontare a utilajelor și cumpără fier vechi.

„În acest domeniu mă aflu deja de un timp îndelungat, am rămas surprins plăcut de avantajele pe care mi le poate oferi acest tip de job. Este o experiență colosală prin care trecem zi de zi, alături de echipa mea. Am ales ”Observatorul de Nord”, pentru că prin rubrica „Servicii” am avut și am ocazia să îmi promovez mai mult propria afacere”. Datorită acestor anunțuri, Sergiu a găsit mai mulți clienți. Deși este vorba de o „ocupație de ocazie”, bărbatul a transformat o curiozitate simplă într-o afacere de succes. Fierul pe care îl achiziționează nu-l topește, doar îl pune în proces de reciclare. Cel mai vechi utilaj care a fost reciclat avea în jur de 50 de ani. Acum se bucură de clienții pe care îi are, dar și de faptul că a ales o profesie ce i-a permis să cunoască multă lume. „Îmi face plăcere să fiu furnizorul rubricii „Servicii” al ziarului Observatorul de Nord. Datorită acestei rubrici îmi pot împărtăși ofertele, iar cei care au nevoie de mine mă pot găsi acum mai ușor.”

Articolul precedentÎncepem săptămâna cu valori negative în termometre, dar spre sfârșitul săptămânii vremea se încălzește
Articolul următorSă fie iluminat stradal, la Schineni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.