A pus umărul la venirea Maiei Sandu la putere, iar acum regretă și își cere scuze

0
550

  Invitat la un post privat de televiziune, ex-președintele Platformei DA și-a exprimat regretul că și-a adus aportul la venirea Maiei Sandu la putere.  

  Acesta a declarat că merge pe drum, iar oamenii l-ar arăta cu degetul – chipurile, tu ai adus-o la putere. Ba mai mult, Năstase își cere iertare pentru ce a făcut, dar consideră că a fost obligat de circumstanțe. Fostul președinte al Platformei DA, Andrei Năstase, cere scuze oamenilor că a contribuit la venirea la putere a Maiei Sandu.

FOTO: Agora.md
Articolul precedentEmisiunea „Observatorul” – ce răspund la întrebările actuale deputații soroceni? / VIDEO
Articolul următorDispută aprinsă pentru funcția de primar al satului Zastânca: PSRM acuză Partidul Șor de tentativă de fraudare în turul doi
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.