A încasat de la o femeie 20.000 de euro pentru a-i „salva” fiul de urmărirea penală

0
746
La începutul acestui an, Bulgaria avea cel mai scăzut salariu minim brut pe economie din UE (312 euro)

Pentru trafic de influiență, un bărbat din capitală a fost reținut pentru 72 de ore. Bănuitul Bănuitul ar fi promis unei femei că ar putea influența decizia pe un dosar penal, aflat la examinarea Poliției și Procuraturii din Drochia, contra sumei de 20.000 de euro.

Potrivit denunțătorului, conform Centrului Național Anticorupție, suspectul ar fi susținut că poate determina persoane publice din cadrul Poliției și Procuraturii Drochia să înceteze urmărirea penală în privința fiului acesteia, dar și a altor șapte persoane, cercetate pentru amenințare cu omor și vătămare corporală gravă. În vara anului 2022, femeia i-a transmis 5.000 de euro, iar ulterior 15.000 de euro, care conform ratei medii oficiale de schimb a BNM constituia suma de 408.084 de lei.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPoveștile lui Ion Creangă – sursă pentru promovarea lecturii și literaturii / VIDEO
Articolul următorTest: Câte flori recunoști?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.