A făcut 100 de genuflexiuni pe zi, timp de o lună, și nu i-a venit să creadă cum arăta apoi în oglindă

0
2015

A acceptat o provocare ce face furori în rândul celor care merg la sală sau care vor doar să își remodeleze trupul înainte de sezonul vacanțelor, iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte. O tânără a făcut o sută de genuflexiuni pe zi, timp de o lună. La finalul celor 30 de zile, nu i-a venit să creadă cum arăta.

Ce a observat o tânără, după ce a făcut o sută de genuflexiuni pe zi, timp de o lună

Nu i-a fost ușor, recunoaște că a fost de mai multe ori la un pas să abandoneze, însă, la final, rezultatul a meritat din plin efortul. Cele două fotografii „Înainte și după” publicate de ea pe o platformă de social media au făcut furori în rândul internauților. În doar 30 de zile, Nan Yin a reușit o transformarea neașteptată. Tânăra a acceptat o provocare deloc simplă: să facă o sută de genuflexiuni pe zi, timp de o lună.

„A fost destul de greu, am vrut de mai multe ori să renunț. Am văzut oameni făcând această provocare pe YouTube și am zis să încerc și eu. Primele zile au fost cele mai dificile, febra musculară mi-a dat mari bătăi de cap. După această etapă, a devenit din ce în ce mai simplu să merg mai departe și am început chiar să simt că am mai multă forță în picioare”, a povestit ea, potrivit Newsweek.

„Nu mă așteptam ca rezultatul să fie atât de evident”

Nan Yin a făcut și câteva schimbări în dietă consumând mai multe proteine. La finalul celor 30 de zile, rezultatele erau evidente. Tânăra a publicat pe o platformă de social media un videoclip în care a pus cap la cap câteva secunde din toate cele 30 de antrenamente, cu descrierea: „Iată ce s-a întâmplat”.

O lună mai târziu, a reușit să își definească mușchii din jumătatea inferioară a corpului și să își remodeleze posteriorul, pe care și-l dorea mai bine dezvoltat.

„Nu mă așteptam ca rezultatul să fie atât de evident, deoarece provocarea a durat doar 30 de zile. Nu m-am gândit niciodată că va exista o schimbare atât de mare într-o singură lună de zile”, a adăugat Yin.

Yin a precizat că a reușit să adauge un centimetru și jumătate în circumferința coapselor.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentEmilian Guțu: „Avem elevi de la Briceni până la Cahul” / VIDEO
Articolul următorMotivul ciudat pentru care hainele se vând cu buzunarele cusute. De ce nu ar trebui să le descoși, de fapt
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.