Savanții au prezentat prima imagine a tulpinii Omicron COVID-19

0
67

Institutul chinez  HKU Medicine a publicat primele poze a noii mutații de Coronavirus – Omicron, obținute cu ajutorul microscopului electronic. Imaginea reprezintă o microfotografie, cu o marjă mică de creștere a celulei rinichiului unei maimuțe.

În poză, cu o marjă mică de creștere a celulei rinichiului maimuței (Vero E6), după infectarea cu tulpina SARS-CoV-2 Omicron, se văd celulele infectate cu vezicule inflamate, care conțin părți mici de virus, de culoare neagră. Se precizează că, micro fotografia, cu o marjă mare de creștere a celulei rinichiului maimuței prezintă agregate de părți ale virusului cu „ghimpi” în formă de coroană la exterior (acest loc este evidențiat cu un dreptunghi de culoare roșie).

CITEȘTE ȘI:

Prin ce este periculos Omicron? Cinci întrebări importante despre noua tulpină a COVID-19.

adaptare: sobesednik.ru


Articolul precedentDoi bărbați au murit în flăcări la Visoca
Articolul următorDacă ești producător de vinuri, participă la concursul ”Cel mai bun vin de casă”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.