Nici una din cele trei echipe sorocene, participante în Divizia B, nu este gata de promovare în Divizia A /VIDEO

0
328

Raionul Soroca este unicul în republică, care are trei echipe participante în campionatul republican – FC Inter (Soroca), FC Visoca și EFA (Visoca). Chiar dacă aceste formații evoluează în cel de-al treilea eșalon al fotbalului moldovenesc, oricum evoluarea și evoluția lor este o temă de discuții printre microbiști. Ba mai mult, nu exclus ca, în viitorul apropiat una din echipele sorocene să promoveze în Divizia A, dar … încă nu a venit timpul să facem acest pas înainte. De vină este lipsa banilor și, nu în ultimul rând, infrastructura sub orice nivel.

Despre aceste și alte probleme  am discutat, în cadrul emisiunii „Observatorul”, cu domnul Andrei Jitniuc, specialist în problemele tineretului și sportului la Consiliul raional Soroca, secretar al Asociației Raionale de Fotbal și domnul Marin Russu, antrenorul echipei FC Inter (Soroca).

Vizionați acest material VIDEO:


Articolul precedentCe a apărut mâi întâi: Cetatea, ținutul sau târgul Soroca?
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Ornamente tradiționale
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.