Pe raci îi așteaptă o săptămână dificilă, cu probleme și intruși

0
118

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

Rac

Găsirea unui echilibru interior este cea mai bună cale ca să treci cu bine de săptămâna care vine. Vei avea unele probleme cu diverşi intruşi care te implică în probleme care nu ţin de tine, dar îşi vor băga şi nasul în viaţa ta privată. Va fi o săptămână dificilă, înspre spre finalul său te vei delecta cu prietenii şi te vei concentra asupra ta ca să te simţi bine.

Leu

În primele două zile ale săptămânii vei fi puţin mai sensibilă şi vulnerabilă, însă deosebit de productivă în câmpul muncii. Abia de miercuri îţi găseşti echilibrul şi vei fi plină de energie toată săptămâna. Chiar dacă vei avea mici probleme cu banii vineri şi sâmbătă, vei găsi oricum o soluţie ca să ieşi cu brio, iar duminica te găseşte calmă şi foarte binedispusă.

Fecioară

Nimeni nu reuşeşte să organizeze mai bine o reuniune de familie sau de prieteni decât tine. Prin urmare, săptămâna ta va fi una foarte încărcată, dar îţi vei găsi şi puţin timp pentru o plimbare relaxantă pentru a scăpa de stres şi de tensiunea pe care o resimţi la nivelul umerilor. Până în weekend vei uita de toată nebunia din timpul săptămânii şi toată lumea îţi va mulţumi pentru tot ce ai făcut. Satisfacţia ta va fi maximă.

Balanţă

Eşti foarte nerăbdătoare atunci când ai ceva de făcut şi ai tendinţa de a face mai mult decât poţi duce. Însă, atunci când lucrurile nu se desfăşoară cu rapiditatea pe care o doreşti începi să devii frustrată şi nu este necesar acest lucru. Ia o pauză, organizează-te mai bine şi începe pe rând treburile pe care le ai de făcut. Odihneşte-te suficient pentru a avea energia de care ai nevoie pentru toate câte ai pe cap.

Scorpion

Punctul tău forte este intuiţia care te va ajuta să ieşi din toate încurcăturile cu bine. Săptămâna care vine va fi una năucitoare pentru tine, în special în zilele de luni, marţi când te vei baza doar pe intuiţia ta să rezolvi anumite probleme. Zilele de miercuri şi joi te vor frustra la maximum, deoarece şeful tău nu va fi tocmai indulgent cu tine. Însă, de vineri te poţi bucura de lucrurile frumoase care te aşteaptă.

Săgetător

Vei avea anumite polemici cu o persoană din anturajul tău în primele zile ale săptămânii, însă miercuri şi joi “va răsări soarele şi pe strada ta”. Însă, ai mare grijă pentru că vineri problemele se pot întoarce, dar dacă le abordezi corect vei avea parte de un weekend relaxant şi vei zâmbi din plin.

Capricorn

Chiar dacă te visezi în altă parte, trebuie să fii conştientă că până şi lucrurile mărunte de zi cu zi pot să te facă fericită. Miercuri şi joi vei avea multă treabă şi nu vor fi nişte zile tocmai bune pentru psihicul tău, însă le vei face faţă cu succes. În weekend nu ar fi o idee rea să dai un semn de viaţă unei persoane foarte dragi ţie.

Vărsător

Ar fi momentul să te apuci serios de treabă. Nu mai lăsa să se adune tot mai multe sarcini, ci ia-le pe rând şi rezolvă-le ca să nu le mai ai pe cap. Sentimentele care te apasă de ceva vreme trebuie analizate puţin, iar mijlocul săptămânii va fi unul propice pentru astfel de lucruri. Chiar dacă vei mai avea câteva zile în care te vei simţi mizerabil, duminica îţi vei găsi bucuria după o conversaţie importantă cu un prieten.

Peşti

La începutul săptămânii vei avea de rezolvat nişte probleme mai vechi, însă de miercuri vei fi un as al comunicării şi acest lucru îţi va face bine chiar şi în relaţia de cuplu. Un weekend relaxant alături de cei dragi poate să fie mult mai potrivit decât o petrecere zgomotoasă şi agitată. Nu-ţi fie teamă că nici măcar nu vei apuca să te plictiseşti.

Berbec

Începutul de săptămână te găseşti într-o situaţie apăsătoare, dar te vei elibera de îndată ce vei comunica cu cineva drag. Chiar dacă vei mai avea probleme în familie săptămâna aceasta, abordează-le cu aceeaşi înţelepciune. Discută-le cu persoana iubită şi scapă de tensiune! Vineri vei avea o zi obositoare la serviciu, însă vei avea tot timpul să te relaxezi în weekend. În special, duminică când poţi să-ţi concentrezi atenţia asupra unei persoane dragi.

Taur

Începutul săptămânii te găseşte foarte confuză şi nu poţi să iei nicicum anumite decizii, oricât de banale ar părea ele. Eşti foarte nehotărâtă şi amâni la nesfârşit rezolvarea unor probleme. Miercuri şi joi vei fi mai limpede decât oricând, iar deciziile le vei lua cu uşurinţă. Chiar dacă vei avea o săptămână destul de grea, îţi vei regăsi echilibrul în ultima zi a săptămânii şi lucrurile intră pe făgaşul lor normal.

Gemeni

O listă cu priorităţi şi bugetul de care dispui pentru ele va fi exact lucrul de care ai nevoie pentru a fi mai organizată. Acest lucru te va relaxa, iar miercuri şi joi te poţi bucura alături de prietenii tăi de o ieşire în oraş. Spre finalul săptămânii vei întâmpina probleme de comunicare în familie, vei fi extenuată, însă duminică toate se rezolvă şi îţi vei începe săptămâna următoare în forţă.

 


Articolul precedentLa mulți ani, Statele Unite ale Americii! / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următor… și din nou ploi!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.