Tânăra care a fost violată, iar apoi aruncată de la etajul 7, a murit

0
555

Tânăra care a fost violată, iar apoi aruncată de la etajul 7 al unui bloc din Capitală, a murit. Copila de doar 16 ani care se afla în comă s-a stins din viaţă ieri seara, la Spitalul de Urgenţă.

Tragedia s-a produs după şase indivizi au petrecut în afara oraşului, iar apoi au mers în apartamentul în care se aflau tinerele. Aceștia au constrâns fizic şi psihic fetele și le-au violat, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealalată tânără a reuşit să fugă, alertând imediat poliția. Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din centul Capitalei. Pentru cele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare. (publika.md)


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Generații…
Articolul următorMoldovenii care muncesc în Rusia ar putea avea dreptul să primească pensii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.