Și gara auto din Soroca va fi reabilitată

0
33

Afirmația aparține ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

„Începând cu 2019, va porni reabilitarea tuturor autogărilor din țara noastră. Am vizitat în toate aceste luni multe gări auto. Știu că starea multora lasă de dorit, sunt câteva în care nu există condiții elementare și asta este inadmisibil, transmite stiri.md. „Odată cu programul de parteneriat public-privat inițiat recent, vom avea autogări reabilitate peste tot în țară. Trebuie să avem condiții bune – grupuri sanitare amenajate și curate, săli speciale pentru mame cu copii, unde să se poată odihni și schimba scutece, săli de așteptare cu aer condiționat vara și căldură iarna. Condiții normale pentru toți cetățenii care circulă anul împrejur, dar și turiștii care vin să ne viziteze și aleg să folosească transportul public”, a scris Gaburici.

Ministrul își propune ca autogările din țară să aibă grupuri sanitare amenajate și curate, săli speciale pentru mame cu copii, unde să se poată odihni și schimba scutece, săli de așteptare cu aer condiționat vara și căldură iarna.


Articolul precedentSubvențiile pentru agricultori vor fi majorate, de la 300.000 la 400.000 lei
Articolul următorAstăzi au loc alegerile pentru Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.