Instruire în domeniul securității cibernetice în raionul Florești

0
25

Angajații autorităților publice locale din raionul Florești au participat la seminarul de instruire în domeniul securității cibernetice, desfășurat la data de 30 septembrie 2024, de către dna Natalia Spînu, directoare la Institutul European de Studii Politice din Moldova.

Securitatea cibernetică, numită securitate digitală, este o practică de a proteja informațiile digitale, dispozitivele și activele care includ informațiile personale, conturile, fișierele, fotografiile și banii. Acest curs de instruire în domeniul securității cibernetice este conceput în special pentru a oferi participanților o înțelegere complexă a peisajului actual al amenințărilor cibernetice și inclusiv electoral.

Participanții au exprimat mulțumiri dnei directoare Natalia Spînu pentru oferirea cunoștințelor în domeniul securității cibernetice în scopul utilizării în siguranță a parolelor, a rețelelor sociale, a conturilor, a cardurilor și a altor aplicații digitale.

sursa: floresti.md


Articolul precedentTinerii drochieni au beneficiat de un nou program de implicare activă în comunitate
Articolul următorCare dintre magazinele: Linella, Local și Fourchette oferă cele mai avantajoase prețuri în Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.