Elevii și profesorii Colegiului “Mihai Eminescu” din Soroca au început anul școlar în pași de horă / GALERIE FOTO

0
2678

Ziua de 1 septembrie este una deosebită și pentru elevii și profesorii Colegiului “Mihai Eminescu” din Soroca. Aceștia s-au adunat dis de dimineață în Parcul “Mihai Eminescu” din preajma instituției de învățământ, unde au sărbătorit începutul anului școlar cu discursuri, cântece și dansuri.

Cei prezenți au fost felicitați de Tatiana Vișniovaia, directoarea Colegiului, după care a urmat depunerea de flori la bustul poetului Mihai Eminescu, patronul spiritual al instituției. După înmânarea cheii cunoștințelor evenimentul a culminat cu o horă a profesorilor și elevilor, după care câteva fetițe (probabil viitoarele studente ale colegiului) au sunat din clopoței și au chemat elevii în sălile de clasă.


Articolul precedentVeste bună pentru pensionari și păturile social-vulnerabile: CHAS a anunțat despre executarea finanţării primei tranşe a pensiilor şi alocaţiilor sociale în valoare de 150 milioane lei
Articolul următorSecuritatea națională și beneficiile unui sistem de securitate rezilient
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.