Acasă ! Un tânăr de 24 de ani din Soroca, a căzut pe asfalt...

Un tânăr de 24 de ani din Soroca, a căzut pe asfalt și a decedat

0
1659

Actualizare: Tânărul de 24 de ani care a fost depistat, ieri, inconștient, pe o stradă din Soroca, ar fi fost tamponat de un automobil, care după impact a părăsit locul accidentului. 

Aseară, poliția a fost alertată că pe o stradă din municipiul Soroca a fost depistată o persoană căzută  la sol. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că era vorba despre un tănăr de 24 de ani, care a cazut cu capul de asfalt. Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar îdin cauza leziunilor primite a decedat.

Contactată de noi, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, ne-a relatat că, cadavrul bărbatului a fost transmis spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

 
 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentConcursul „Fantezii de toamnă” și-a desemnat câștigătorii
Articolul următorNu a murit întâmplător: tânărul de 24 de ani din Soroca a decedat fiind călcat de o mașină
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.