Doi luptători soroceni – evoluție frumoasă la campionatele europene de la Sofia

0
117

 Recent, în Capitala Bulgariei, Sofia, a avut loc Campionatul europian la lupte greco-romane, masculin și feminin. 

După cum v-am relatat anterior, la  categoria de greutat 48 kg, Republica Moldova a fost reprezentată de Sarmanov Maxim, odiginar din satul Voloviţa , care actualmente se antrenează la Clubul sportiv „Heracle” din Timișoara. Anterior Maxim s-a antrenat la Soroca, dar din lipsa finanțării decente și lipsei cantonamentelor și a unei burse, inclusiv pentru alimentația alimentară, a fost nevoit să plece peste Prut. Apropo, la Timișoara îl are ca antrenor pe antrenorul basarabean Roman Zgardan, iar cheltuielile pentru participarea la acest campionat au fost suportate de Clubul „Heracle”.

La aceeași competiție a evoluat și Mădălin Munteanu din satul Alexandru cel Bun, discipol al Școlii sportive din Soroca (antrenor Mihai Petrișin), care s-a clasat pe un onorant loc V. Să mai menționăm și faptul că deplasarea la Campionatul Europei, în Bulgaria, a fost posibilă sprijinului acordat de Consiliul raional Soroca. (Serghei TÂMCO, directorul Școlii sportive din Soroca)

P.S Ambii sportivi, Maxim Sarmanov și Mădălin Munteanu au fost antrenați, din clasa I până în clasa a VI, de Serghei Tâmco. BRAVO, SPORTIVILOR! CINSTE ANTRENORILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.