62 cazuri active de COVID-19 sunt în raionul Soroca: Vezi în care localități a ajuns virusul

0
1901

După câteva zile fără cazuri noi de infectare prin Coronavirus, raionul Soroca a revenit în lista regiunilor cu noi persoane confirmate cu COVID-19. Astfel, la 18 septembrie curent, potrivit autorităților raionale, în raion sunt 63 cazuri active de COVID-19.

Sunt confirmați cu Coronavirus atât locuitori ai municipiului, cât și locuitori ai satelor. Astfel, 33 de cazuri sunt în municipiul Soroca, iar 29 în sate.

Printre cele localitățile rurale cu cazuri active sunt: Căinarii Vechi cu 7 cazuri, câte 2 cazuri active sunt înregistrate în Vădeni, Cosăuți, Racovăț, Regina Maria, Visoca.

În alte 12 localități sunt înregistrate câte un caz activ de COVID-19.

Sursa: Facebook/ Consiliul Raional Soroca

Amintim că de la începutul pandemiei de Coronavirus, în raionul Soroa au fost confirmate 1093 cazuri de infectare prin COVID-19. Dintre acestea 990 persoane s-au tratat, ia 31 au decedat în urma complicațiilor provocate de Coronavirus de tip nou.


Articolul precedentAlţi bebeluși au văzut lumina zilei la Soroca între 8 și 15 septembrie
Articolul următorCetățenii din Sofia își doresc o localitate curată: Mai multe coșuri pentru gunoi au fost instalate în sat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.