5 femei și 5 bărbați au fost uciși de virus. Printre ei și TREI (!!!) soroceni

0
407

  După cum anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, încă 10 persoane au decedat, ieri, în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Este vorba de 5 bărbați și 5 femei, dintre care trei sunt din raionul Soroca.

Deces 6.329: Bărbat de 55 de ani din mun. Bălți, internat în SC.Bălți. Comorbidități: hepatită cronică.

Deces 6.330: Femeie de 72 de ani din or. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.331: Femeie de 81 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.332: Femeie de 76 de ani din or. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică.

Deces 6.333: Femeie de 59 de ani din r. Soroca, internată în IMSP IMU. Comorbidități: nefropatie, cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.334: Femeie de 62 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, nefropatie, cardiopatie, diabet zaharat, anemie.

Deces 6.335: Bărbat de 62 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, nefropatie, diabet zaharat, hepatită.

Deces 6.336: Bărbat de 81 de ani din r. Soroca, internat în SC.Bălți. Comorbidități: fibrilație atrială.

Deces 6.337: Bărbat de 64 de ani din r. Soroca, internat în SC. Bălți.

Deces 6.338: Bărbat de 70 de ani din r.Briceni, internat în SC. Bălți. Comorbidități: pielonefrită cronică.

Articolul precedentAlte, 426 persoane infectate, inclusiv 12 lucrători medicali și 9 soroceni
Articolul următorNu banii, dar altceva va fi „piatra de încercare” pentru actuala guvernare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.