49 de cazuri de trafic de ființe umane au fost înregistrate în 9 luni, inclusiv au avut de suferit 40 de copii

0
170
   Ieri a fost Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane. În primele 9 luni ale anului curent, în Republica Moldova au fost înregistrate 49 de cazuri de trafic de ființe umane, fiind identificate 120 de victime, 27 dintre care fiind femei, 53 bărbaţi și 40 de copii.
  Exploatarea prin muncă este cea mai răspândită formă a traficului de ființe umane, în special în rândul bărbaților și copiilor. Or, până duminică, 23 octombrie, în Republica Moldova se va desfășura Săptămâna AntiTrafic, prin organizarea și desfășurarea activităților de sensibilizare și informare a comunității, în special a elevilor și studenților cu privire la traficul de persoane, riscurile și consecințele, dar și angajamentului prioritar al Poliției privind combaterea și prevenirea acestui fenomen. Cunoaște-ți drepturile! Respectă-ți obligațiile! (SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Nicolae Bulat – ultimul pârcălab de la Soroca”, o nouă carte marca Sava Bogasiu
Articolul următorNu credeți propagandiștilor Moscovei – în Republica Moldova nu se discută despre mobilizare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.