35 de formații corale de copii și adulți, din România și Republica Moldova, vor participa la Festivalul colindelor „Vin Colindătorii”

0
153
  În cadrul proiectului „Conservarea și Promovarea Patrimoniului Cultural și Istoric în zona transfrontalieră Iași și Soroca” sâmbătă, 2 decembrie, la Palatul de Cultură din Soroca va avea loc Festivalul colindelor „Vin colindătorii”.
  La eveniment vor participa circa 35 de formații corale de copii și adulți de pe ambele maluri ale Prutului. Începutul la ora 10:00. Invitat special al festivalului este renumita formație Brio Sonores.
 Organizatorii festivalului: Asociația Obștească SOARTA; Comunitatea Religioasă Parohia cu Hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din Soroca în parteneriat cu Fundația Solidaritate și Speranță și Parohia Sfinții Teodori din Iași.
Articolul precedentDetaliile șocante ale tragediei de la Căușeni: bărbatul a fost găsit mort în zăpadă, cu lopata alături
Articolul următor„Iarna începe cu un dar” pentru trei copii din Florești
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.